Ogólne :  www.luszczyca.pl

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukaj
Idź do strony: <--123456
Bieżąca strona: 6 z 6
Re: Łuszczyca - neotigason- skuteczna metoda
Autor: Caisse (---.adsl.inetia.pl)
Data: 08 cze 2010 - 22:49:21

Jeśli nie pomogą Wam ,,leki,,chemiczne/jeśli tak je można nazwać/ ,to prosze spróbujcie herbatkę ESSIAC /INDIAŃSKA/ Jest troche droga ,ale za to skuteczna no i sprawdzona .Myślę , że nic lepszego nie ma . Można ją kupić częstochowie u polskiego przedstawiciela.Jest przebadana .I spokojnie można ją pić nawet w większych ilościach .

Autor: kas (---.olsztyn.mm.pl)
Data: 23 cze 2010 - 22:40:21

to ja wam troche powiem o neotigasonie. dotknely mnie jego skutkiu uboczne. i od razu mowie - cholernie nieprzyjemne. skora nie ulegla poprawie, CO WIECEJ, zaczela paskudnie schodzic ze stop i dloni od strony wewnetrznej i to w taki sposob jakby... hmm.. odchodzila zewnetrzna czesc naskorka. nie widac miesa, czy tez nie leciala krew, ale sam widok jest paskudny. chowalam rece jak tylko mozna :/ mam psoriasis vulgaris - czyli zwyczajną, ale nie polecam ŻADNYCH antybiotykow. Moze jeszcze ciekawostka dla niktorych smiling smiley moja kumpela miala luszczyce na glowie i pofarbowala sobie wloski farba Garnier czarna z dodatkiem np mango, awokado czy aloesu (cos co sprawia, ze skora nie jest taka sucha) i na glowie zeszlo jak reka odjal smiling smiley wiec polecam wynalazek. mi w sumie nie zeszlo, ale ona jest jawnym dowodem, ze mozna smiling smiley

Autor: ewelina001 (---.aster.pl)
Data: 27 cze 2010 - 19:53:38

ala Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Świetnie tylko ile kosztuje ten
> Neotigason,Cignolina 2% ?.Prosze odpiszczcie mi bo
> miemam juz siły stale walczyc z tą
> chorobą.Dzięki
witam wszystkich borykam sie z tym swinstwem ok 5 lat,ostatnio odkrtłam naswietlanie lampami puva,to jest naprawde skuteczne niemam jak narazie ani jednej plamki!!!!!!!!!!!!

Autor: roksia (---.artronik.net)
Data: 16 lip 2010 - 00:08:49

Cześć. Ja choruje od 10 lat i jakoś się przyzwyczaiłam, ale teraz chciałam dostać się na studia na Akademie Morską i właśnie przez łuszczyce zostałam nieprzyjęta to staram się pozbyć tego świństwa na wszystkie sposobny... Od tygodnia biorę neotigason i jest wszystko dobrze. Do tego łykam dziennie wiesiołek i czekam na efekty.
Pozdrawiam winking smiley

Autor: kamila (---.olsztyn.vectranet.pl)
Data: 19 lip 2010 - 20:40:13

Przechodziłam kurację Neotigasonem jakieś 2 lata temu.Luszczyca zginęła całkowicie ale tylko na około 3 miesiące,za to skutki uboczne miałam fatalne:wyszło mi tak dużo włosów że musiałam chodzić w peruce,zastrzały paznokci, schodząca skóra ze stóp i wewnętrznej części dłoni,stany zapalne spojówek,zajady.A jak nastąpił nawrót choroby to jakby ze zdwojoną mocą tzn mam więcej ognisk niż przed leczeniem.Dlatego zdecydowanie odradzam stosowanie tego leku

Autor: kamila (---.olsztyn.vectranet.pl)
Data: 19 lip 2010 - 20:41:04

Przechodziłam kurację Neotigasonem jakieś 2 lata temu.Luszczyca zginęła całkowicie ale tylko na około 3 miesiące,za to skutki uboczne miałam fatalne:wyszło mi tak dużo włosów że musiałam chodzić w peruce,zastrzały paznokci, schodząca skóra ze stóp i wewnętrznej części dłoni,stany zapalne spojówek,zajady.A jak nastąpił nawrót choroby to jakby ze zdwojoną mocą tzn mam więcej ognisk niż przed leczeniem.Dlatego zdecydowanie odradzam stosowanie tego leku

Autor: BlachAcs (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 30 lip 2010 - 13:41:20

Najlepsze metody na KASE!
Zdobyłem 146zł w 2min! Przelew trwał 5min!
http://puzz.org.pl/?p=4buJbPrK2phW
Zarabiam również nic nierobiąc! hehe <-(Polecam)
Prawdopodobnie najlepszy surfbar na świecie.
Zarabiasz pieniądze nie robiąc właściwie nic.
Wystarczy że sciągniesz mały program i w oknie będą
wyświetlały się reklamy.
Minimum do wypłaty 20 $.Konto PayPal.
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=117669

Re: Łuszczyca - co zrobić?
Autor: Michał1993 (---.sta.asta-net.com.pl)
Data: 07 wrz 2010 - 16:04:22

Witam. Łuszczyca pojawiła się u mnie około rok temu, na początku miałem zmiany tylko na głowie było to bardzo nieprzyjemne dla mnie ponieważ wszyscy widzieli co mam na głowie i nie przyjemne komentarze w moją strone i tak dalej...
Do dnia dzisiejszego nie było ani chwili polepszenia wręcz przeciwnie. Całe ciało mam pokryte zmianami ,,, Jedne małe drugie duże , nic nie pomaga. Jestem 17-sto latkiem który nie miał problemu z dziewczynami kolegami imprezami. Od czasu łuszczycy wszystko sie zmieniło... Dziewczyny uciekają jak zobaczą zmiany , Ja juz nie mam siły na to wszystko... Brak jakich kolwiek chęci do życia....

Re: Łuszczyca - co zrobić?
Autor: nova (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 07 wrz 2010 - 18:00:32

sproboj leczenia szpitalnego niuktorym to pomaga wiem jak musis sie czuc mam corki troszke starsze od ciebie i znam ich zdanie na ten problem

Idź do strony: <--123456
Bieżąca strona: 6 z 6

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Antyspam:
Proszę odczytać kod z obrazka i wpisać w polu poniżej. Takie rozwiązanie ma na celu zablokowanie automatów publikujacych spam. Jeśli kod jest trudno do przeczytania i / lub zostanie odczytany nieprawidłowo, pojawi się nowy obrazek z nowym kodem.
This forum powered by Phorum.

Kontakt: EPOX, Krucza 51/81, 00-022 Warszawa info@epox.pl