Ogólne :  www.luszczyca.pl

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukaj
Idź do strony: <--12
Bieżąca strona: 2 z 2
Re: Skuteczne Leczenie Łuszczycy!!!!!
Autor: michal121 (---.adsl.inetia.pl)
Data: 28 lip 2010 - 14:48:36

Ale to nie są lampy to jest naturalny lek który rośnie na łącesmiling smiley

Autor: Pawello (---.nat.dominet.net.pl)
Data: 30 lip 2010 - 00:07:30

co spale sie na sloncu i pomoze na ile? na stale czy na jakis czas? wogole to wydaje mi sie ze coraz lepiej mi po tym callcium i balsami co ewa pisala a rece jakie gladziutkie mam przez ten balsam ojoj ze panienka az chce zeby sie z nia tulic i masaze jej robil tongue sticking out smileyP

Autor: XXXX (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 30 lip 2010 - 08:37:11

Czy ten lek co rosnie na lace to czasem nie nazywa sie barszcz jakiegos tam bo tylko ta roslina mozna sie poparzyc (az do 1stopnia poparzenia)

Autor: magdalena (---.anonymouse.org)
Data: 30 lip 2010 - 11:08:30

http://www.kupsprzedaj.pl/praca_nauka/praca/dam_prace/showAdvert4415504.html

tu jest email do tego pana który ma sposób na naszą chorobę i jak widać nie tylko leczy ale i daje pracę "chałupniczą" a jak wiadomo nigdy na tym nikt nie zarobił. tel; 514455589

Autor: Mysia (82.160.33.---)
Data: 30 lip 2010 - 12:42:13

mam 15 lat i od 6 mam łuszczycę. Nie wiem czy lampy to najlepszy sposób, ja poszłam raz i tydzień nie mogłam zbić gorączki, miałam rozpaloną skórę. Myślę że naturalne słońce jest lepszym sposobem.

Autor: Dana (---.play-internet.pl)
Data: 31 lip 2010 - 17:04:59

W ubiegłym roku byłam poparzona lampami jak diabli a łuszczyca i tak wylazła i pokazała swoje pazury.Smarowałam ciało kremem oliwkowym z solą bocheńską,natłuszczałam różnymi balsamami i jak na razie mam spokój!!!Nie uważam,że spalenie naskórka to dobry sposób na naszą chorobę!!!

Idź do strony: <--12
Bieżąca strona: 2 z 2

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Antyspam:
Proszę odczytać kod z obrazka i wpisać w polu poniżej. Takie rozwiązanie ma na celu zablokowanie automatów publikujacych spam. Jeśli kod jest trudno do przeczytania i / lub zostanie odczytany nieprawidłowo, pojawi się nowy obrazek z nowym kodem.
This forum powered by Phorum.

Kontakt: EPOX, Krucza 51/81, 00-022 Warszawa info@epox.pl