Ogólne :  www.luszczyca.pl

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukaj
ministerstwo zdrowia
Autor: karol (---.augustow.mm.pl)
Data: 23 lip 2010 - 15:11:09

witam wszystkich. mam pewien pomysl. od doch dni pisze i mam zamiar pisac codziennie do ministerstwa zdrowia. albo ich zdenerwuje albo da to efekt. pisze im o tym by wreszcie refundowali leki ktore pomagaja w leczeniu tej choroby. przylaczcie sie,niec widza ilu nas jest i jakie jest nie zadowolenie z naszej strony. dajmy sie im we znaki. piszmy codziennie. pozdrawiam

Re: ministerstwo zdrowia
Data: 23 lip 2010 - 16:29:16

wejdzcie na strone ministerstwa,tam jest meil do nich. zawalmy ich meilami

Autor: Dana (---.play-internet.pl)
Data: 23 lip 2010 - 18:17:29

Brawo,bardzo dobry pomysł!!! Powinniśmy wszyscy codziennie pisać do Pani Kopacz.Może w końcu ktoś tam na "górze" zadziała i zaczną traktować nas poważnie.Przecież łuszczyca jest chorobą nieuleczalną,leczenie bardzo kosztowne,kolejki do dermatologa miesięczne.Leczeni jesteśmy wyłacznie sterydami,na sanatorium czekamy miesiącami.W końcu może ktoś zacznie traktować nas jak się należy.Także zachęcam do pisania!!! Pozdrawiam

Data: 27 lip 2010 - 13:57:44

witam. mam nadzieje ze ktos pisze do ministerstwa, ja ich katuje meilami. jak narazie mnie olewaja

Autor: docia (---.play-internet.pl)
Data: 04 sie 2010 - 21:19:26

Karol podaj adres internetowy na jaki pisać listy, jestem bezrobotna i szlak mnie trafia jak zostawiam w aptece kupę grosza, taki daivonex 64zł.

Data: 05 sie 2010 - 06:40:21

kancelaria@mz.gov.pl Mi odpisali listownie o leczeniu ciezko chorych,nie o to ich pytalem. kazdy przypadek jest ciezki. gnebie ich dalej

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Antyspam:
Proszę odczytać kod z obrazka i wpisać w polu poniżej. Takie rozwiązanie ma na celu zablokowanie automatów publikujacych spam. Jeśli kod jest trudno do przeczytania i / lub zostanie odczytany nieprawidłowo, pojawi się nowy obrazek z nowym kodem.
This forum powered by Phorum.

Kontakt: EPOX, Krucza 51/81, 00-022 Warszawa info@epox.pl