Ogólne :  www.luszczyca.pl

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukaj
doktor SOBIERAJ i jego ziolo lecznictwo
Autor: seba londyn (91.84.214.---)
Data: 26 lip 2010 - 21:36:47

witam wszystkich ktorzy lecza sie u dok sobieraja czy ktos stosowal jego leki ponoc bardzo pomagaja czytalem wiele pos...i po okresie 3 miesiecy nie ma zadnych znakow oraz stosowanie lekow ziolowych salmon oil oraz liangiao baidu wan czekam na odp bardzo mi zalerzy na panstwa odpowiedziach

Re: doktor SOBIERAJ i jego ziolo lecznictwo
Autor: seba londyn (91.84.214.---)
Data: 26 lip 2010 - 21:42:50

CZYTALEM NAPRAWDE WIELE OPINI NA JEGO TEMAT OD DZIECI PO STARSZYCH WSZYSCY WYRA....SIE BARDZO DOBRZE JEDNI PISZA ZE PO OKRESIE 3 MIESIECY ZACZELO IM WSZYSTKO ZANIKAC DRUDZY MUSIELI TROSZKE DLURZEJ POSIECIC OKOLO 6 MIESIECY JESZCZE INNI Z BARDZO CIEZKO DO 9 MIESIEC STOSOWANIA LEKOW CHINSKICH PROSZE O POSLY PANSTAWA I OPINIE MOZE KOMUS NAPRAWDE POMOG I POMORZE INNYM PRZY OKAZI POZDRAWIAM

Autor: Dana (---.play-internet.pl)
Data: 27 lip 2010 - 00:00:04

Witaj!!! A kto to taki ten DR.Sobieraj???? Pierwszy raz słyszę o tym gościu. Nic nigdy nie czytałam o tym Panu.Napisz coś więcej,gdzie przyjmuje pacjentów????

Autor: seba londyn (---.zone12.bethere.co.uk)
Data: 27 lip 2010 - 01:11:53

DO DANA WITAJ OGOLNIE POCHODZI Z KATOWIC ALE PRZYJMUJE RAZ W MIESIACU W KAZDYM WIEKSZYM MIESCIE W POLSCE SA POBIERANE WLOSY DO ANALIZY LEKI KTORE PODAJE DO ZARZYWANIA SA Z CHIN ORAZ SALMON OIL SA DROGIE JA ZA PIERWSZA WIZYTE ZAPLACILEM 750ZL STOSUJE LEKKI I WIDZE POWOLA POPRAWE DOKTOR SOBIERAJ TWIERDZI CZYM POWOLEJ TO ZNIKA TYM DUZE UTRZYMOJE SIE SPOKUJ JESLI KTOS MA JAKIES PYTANIA ZAPRASZA NA MEILA Z DOPISKIEM DOK S..... POZDRWIAM sebastian820@interia.pl chce sie szybko wyleczyc chocby na okres 2-5 lat kasa nie ma znaczenia dla mnie tylko zdrowieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Autor: seba londyn (---.zone12.bethere.co.uk)
Data: 30 lip 2010 - 00:26:02

siemka czy leczyl sie ktos u niego prosze o odpowiedzzzzzzz

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Antyspam:
Proszę odczytać kod z obrazka i wpisać w polu poniżej. Takie rozwiązanie ma na celu zablokowanie automatów publikujacych spam. Jeśli kod jest trudno do przeczytania i / lub zostanie odczytany nieprawidłowo, pojawi się nowy obrazek z nowym kodem.
This forum powered by Phorum.

Kontakt: EPOX, Krucza 51/81, 00-022 Warszawa info@epox.pl