Ogólne :  www.luszczyca.pl

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukaj
CZY ZNA KTOS LEK NA KILKA LAT
Autor: czy zna ktos leka na kilka lat (---.zone12.bethere.co.uk)
Data: 31 lip 2010 - 03:51:20

WITAM CZY ZNA KTOS LEK KTORY DAJE SPOKUJ NA KILKA LAT 2-5 LAT KASA NIE GRA ROLI POMOCYYYYYYYYYYY PROSZEEEEEE

Re: CZY ZNA KTOS LEK NA KILKA LAT
Autor: deep (---.as.kn.pl)
Data: 31 lip 2010 - 10:28:43

Człowieku o czy ty piszesz...
Wystarczy poczytać to forum, a nie pisać takich bzdur. Albo prowokujesz, albo jesteś już tak zdesperowany.
Jak chcesz mieć spokój to terapia biologiczna za 5 tys. zł miesięcznie i to już do końca życia. Tyle mogę ci pomóc abyś miał spokój na kilka lat.

Autor: Dana (---.play-internet.pl)
Data: 31 lip 2010 - 16:59:06

Ha,ha,ha,ha....Dobry dowcip!!!!!Zaraz nam napisze,że może nas wyleczyć z tego dziadostwa na 10-20 lat!!!!!Pozdrowionka!!!!

Data: 31 lip 2010 - 17:10:06

Dana jak nie wiesz o czym piszę to czytaj proszę choćby to forum!
Nie rób ze mnie cudotwórcy, czy samozwańczego jasnowidza. Nikomu nie obiecywałem wyleczenia, tylko radziłem co do możliwości. Zanim coś napiszesz to najpierw to przemyśl.

Autor: czy zna ktos leka na kilka lat (91.84.214.---)
Data: 31 lip 2010 - 17:13:26

nie chce miec problemuw z tym l...............i dlatego pytam czy ktos cos wie o sprawie leczenia i lek na kilka lat skuteczny ,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor: Dana (---.play-internet.pl)
Data: 31 lip 2010 - 17:15:33

Jeżeli chorujesz na łuszczycę i czytałeś wcześniej wpisy na tym forum to wiesz doskonale,że nie ma takiego leku który zaleczy łuszczycę na 2-5 lat!!!! Nie ma sie o co obrażać,mój miły panie.Komuś wazelina zachamuje to dziadostwo na rok,pięć czy 10 lat,a znów komuś innemu to absolutnie nie pomoże!!!Poczytaj sobie i pomyśl.....No, i życzę Ci żeby choroba dała Ci spokój na 10 lat.Powodzenia!!!!

Data: 31 lip 2010 - 17:37:05

Moja miła pani...
W przeciwieństwie do ciebie ja czytam to forum i wiem co piszę!
Przeczytaj najpierw mój post ze zrozumieniem. Nie piszę w nim o zaleczeniu łuszczycy na 2-5, czy 10 lat. Piszę o nowym sposobie leczenia łuszczycy, o którym wyczytałem na tym forum.
Leczenie jest skuteczne, ale drogie bo kuracja kosztuje 5 tys. PLN miesięcznie i leki te trzeba brać do końca życia, ponieważ po przerwaniu łuszczyca atakuje ze zdwojona siłą. Jeśli tak czytasz to poczytaj, a nie zarzucaj mi złych zamiarów. Profesor, który stosuje tę metodę zabiega w Ministerstwie Zdrowia o refundację leku dla osób najbardziej dotkniętych tą chorobą.
Polecam lekturę forum i inne, choćby z załączonych tu linków.

Autor: Dana (94.254.218.---)
Data: 31 lip 2010 - 18:50:48

Dziękuję,dziękuję po 100 dziękuję!!!!!

Autor: Doda (---.dip.t-dialin.net)
Data: 31 lip 2010 - 23:06:23

Jak by cos bylo to podejrzewam ze forum nam nie potrzebne!Jeszcze nic nie ma!!! Uwazaj na sterydy!!!! Cygnolinke lub exorex sobie sprobuj-ale tez ostroznie!Pozdrawiam!

Data: 01 sie 2010 - 09:15:12

http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1618283,1,nadzieja-dla-chorych-na-luszczyce,index.html

Pozdrawiam!

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Antyspam:
Proszę odczytać kod z obrazka i wpisać w polu poniżej. Takie rozwiązanie ma na celu zablokowanie automatów publikujacych spam. Jeśli kod jest trudno do przeczytania i / lub zostanie odczytany nieprawidłowo, pojawi się nowy obrazek z nowym kodem.
This forum powered by Phorum.

Kontakt: EPOX, Krucza 51/81, 00-022 Warszawa info@epox.pl