Witam Szanowne Towarzystwo
)
Od 21 lat choruję na tę chorobę.Mam jej już serdecznie dość. Nie pomagają mi żadne maści ani specyfiki przepisywane przez dermatologów...zresztą jak wielu innym osobom chorującym. Dlatego skorzystałam z wizyty w Centrum Medycyny Chińskiej w MIkołowie.Leki przepisane tam biorę już półtora miesiąca.Cała kuracja trwa około 4 miesięcy.Teraz dopiero spokojnie wychodze na plaże i na basen. Już nie obawiam się, że ktoś sie odemnie odsunie bo jestem chora.Stare zmiany chorobowe, z którymi żadne maści nie mogły sobie dać rady pięknie znikają.a białe plamy które po nich powstają...po paru dniach nabierają normalnego koloru skóry. Paznokcie odrastają bez żadnych zniekształceń.
To są zioła .... kuleczki w saszetkach...maść i nalewka ziołowa...opracowywane przez okres około 10 lat w Chinach.Można je kupić własnie w tamtym centrum.Wizyta pierwsza z diagnozą kosztuje 10 złotych.Kuracja miesięczna kosztuje około 200 złotych...piszę około ponieważ też wykupiłam zioła na astmę z która walczę od roku.... też kuleczki ziolowe...rewelacja...wreszcie można normalnie żyć. Nie ma skutków ubocznych.
Piszę to na Forum nie dlatego, żeby mieć z tego jakąś korzyść i naciągać ludzi ....tylko że mnie pomaga. Nawet jeżeli będę musiała brać te leki do końca życia to wolę te niż maści sterydowe, które sami wiecie nie są najszczęśliwszym rozwiązaniem. Na Forum bywam rzadko...więc jak ktoś chce się czegoś wiecej dowiedzieć to piszcie na emaila. Serdecznie pozdrawiam...Biedroneczki .....chociaż nie cierpię tego określenia....Mnie pomaga więc może i Wam pomóc.