Re: Zioła Babći na łuszczycę i bielactwo
Wysłane przez: alicja (---.unknown.vectranet.pl)
Data: 26 lut 2012 - 16:06:18

--witam,,z bielactwem borykanm sie ponad 30 lat , rozne metody leczenia,i nic z tegio,ten sam temat ,na to sie nie umiera,,tylko trzeba sie nauczyc zyc,,ale to nie takie proste,,dlaczego medycyna nie produkuja tabletek,na ta chorobe,,moze sie nie oplaci,,ale niech by byly drogie i by sie oplacilo,wiem ze my chorzy na bielastwo jestesmy skrepowani,,jestesmy jakby odizolowani od ludzi,,sie wstydzimy,,ludzie na nas patrza,,dlaczego nikt nie chce nam pomoc---,powinnismy sie wziasc i wystosowac list do ministra,zeby zaczeli produkowac lek,,wezmy sie,,,,,

Wysłane przez: joma (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14 mar 2012 - 20:18:05

Alicja, a robiłaś już może na bielactwo metodę BSM? [email protected]
Podaje swoją pocztę, bo mogę Ci cokolwiek na ten tema powiedzieć. Trzeba próbować.Podaje swoja pocztę, bo na to forum rzadko zaglądamsmiling smiley

Wysłane przez: majaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24 mar 2012 - 01:01:35

Witaj, czy jak przestałaś karmić piersią plamki zniknęły??

Wysłane przez: max (213.199.241.---)
Data: 24 mar 2012 - 12:44:52

gdy by ktoś mógł bardziej szczegółowo opisać co to za zioła i czy są skuteczne na łuszczyce to bym prosił o odpowiedz

Wysłane przez: Daniel (---.dynamic.chello.pl)
Data: 21 lis 2014 - 20:26:07

Witam wszystkich, wpadłem tu przypadkiem, bo miałem problemy z bielactwem parę lat temu. Moim zdaniem ten problem skórny wynika z niedoboru jakiś składników mineralnych bądź witamin. Obecnie nie ma u mnie po bielactwie ani śladu. Jak to zrobiłem? Zupełnie przypadkowo - piłem 2 kubki zielonej herbaty przez jakiś czas (najlepiej po większym posiłku, nie pijcie na pusty żołądek, pamiętajcie o prawidłowym sposobie zaparzania oraz kupujcie wyłącznie herbatę w listkach, NIE torebkach). Po okresie miesiąca bądź 2 (już nie pamiętam) zauważyłem, że białe plamy zniknęły (miałem je na plecach). Minęło już dobrych parę lat, problem nie powrócił smiling smiley Tak więc pijcie zieloną herbatę i odżywiajcie się zdrowo.

Pozdrawiam.

Wysłane przez: domino (---.protonet.pl)
Data: 22 lip 2015 - 17:34:44

Nie sądzę, żeby zielona herbata mogła pomóc, piłam ją od dawna i nie dla bielactwa, które mam tylko ot tak, dla oczyszczania organizmu itd. i jakoś plamy mi się powiększają a nie znikają.

Wysłane przez: Seweryna (---)
Data: 17 mar 2021 - 17:37:57

Moja przygoda z bielactwem trwa już ponad 40 lat ale się nie poddaję ,piję zioła na bielactwo ale nie widzę wielkich zmian .Chętnie spróbuję tych metod które polecacie .Pozdrawiam