Re: świeradów zdrój szpital Wacław
Wysłane przez: alicja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 31 sty 2013 - 14:41:09

alicja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pokoje są 2-3 osobowe. zapraszam do Poznania ,
> jadę samochodem , będa mniejsze koszty.jak nie
> to spotkamy się w Wacławie. pozdrawiam

tel.666286222

Wysłane przez: a. (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 13 lut 2013 - 18:57:54

witam wszystkich. niestety mialam okazje skorzystac z pobytu w Waclawie. rehabilitacja, jak to rehabilitacja. sprzety na ogol starej generacji, w budynkach zimno, na korytarzach przeciagi. podczas doboru zabiegów całkowity brak elastycznosci. jeśli komputer się pomyli i wypluje grafik z zabiegami z ktorych np. nie mozna skorzystac i konieczna jest ich zmiana - tydzien to minimum jakie nalezy odczekac zanim komputery odpowiednio zadzialaja, a i tak nie ma sie pewnosci ze znowu nie wypluja błędów. zabiegi porozrzucane po całym mieście (na szczeście niedaleko jest wszedzie, ale komputer pluje irracjonalnymi godzinami i tak na przyklad dwa razy dziennie do jednego budynku raz do drugiego a reszta w trzecim, osoby z ograniczona ruchliwoscia nie moga liczyc na podwozke - radz sobie sam, najwyzej nie dojdziesz). mieszkalismy w pokoju odremontowanym z łazienka, wyposazenie dodatkowe czajnik i radio, tv za doplata (chyba 4 kanaly za 60zl za turnus - najdrozsza telewizja jaka znamwinking smiley). jedzenie delikatnie mowiac pozostawia wiele do zyczenia - przy okazji operacji i pobytu w szpitalu dostawalam zdecydowanie lepsze.. rada dla wszystkich - jesli nie mozesz juz zminic miejsca turnusu po przybyciu jak najszybciej zintegruj sie z jakas grupa, ktora zna sposob na przezycie w tego typu miejscach - znieczulanie i odkazanie to jedyny sposobwinking smiley

Wysłane przez: benek (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 02 mar 2013 - 16:42:50

ja nie stety niemam wyboru i muszę jechać do "wacława" na leczenie!!!! ale z tego co czytam to nie mozna się tam rewelacji spodziewać! jeśli ktoś by mógł napisać gdzie tam są jakieś atrakcje by zabić tę nudę tam to proszę o jakieś podpowiedzi bym się jakoś inaczej przygotować psychicznie do tego wyjazdu bo już nie mam chęci tam jechać!!!!!

Wysłane przez: wronka42 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17 mar 2013 - 11:46:52

Witam, ja jadę 11.04.2013 z Wrocławia do Ś.Z.Wacław podleczyć swoje kolanko,może jakaś pani ma ten sam termin chętnie zapoznam się przed turnusem, razem będzie rażniej pozdrawiam proszę o kontakt ([email protected])

Wysłane przez: daru (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09 kwi 2013 - 22:07:08

wyjezdzam do wacława 6.05.13 z zawiercia moge kogos po trasie zabrac.napiszcie jak tam jest.pozdrawiam

Wysłane przez: m40 (213.216.95.---)
Data: 12 kwi 2013 - 18:51:18

Witam
Proszę o informacje na temat ,,Wacława,,jade tam 6.05.2013 podleczyć kolano a nie mogę znależć żadnego info na temat tego senatorium.
Pozdrawiam

Wysłane przez: renia (---.dynamic.mm.pl)
Data: 02 maj 2013 - 11:54:37

WITAM.JA TEZ JADE 06.05 DO WACLAWA Z ZUZ-U.DZWONIŁAM TAMI TROCHE SIE DOWIEDZIAŁAM OD PIELEGNIAREK.MÓJ NR.TEL.602332980.POZDRAWIAM

Wysłane przez: dana (---.adsl.inetia.pl)
Data: 29 maj 2013 - 18:05:50

I FAJNIE BYŁO RENIU, PRAWDA? CIEPLUTKO POZDRAWIAM- dana z Jawora

Wysłane przez: Elżbieta (---.dynamic.chello.pl)
Data: 05 cze 2013 - 11:06:52

Witam, ja jadę 12.08.2013 z dąbrowy Górniczej woj. Śląskie do Ś.Z.Wacław podleczyć swoj kregosłup,może jakaś pani ma ten sam termin chętnie zapoznam się przed turnusem, razem będzie rażniej pozdrawiam proszę o kontakt ([email protected])

Wysłane przez: artini78 (---.szczecin.mm.pl)
Data: 21 wrz 2013 - 10:36:43

Witam jade do Wacława ze Szczecina turnius mam od 4 pazdriernika 2013r. moge kogos zabrac jesli tez sie tam wybiera pozdrawiam i czekam na chetnych [email protected] tu prosze o kontakt

Wysłane przez: Anna (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03 pa� 2013 - 00:50:59

Jadę do" Wacława" 31.1.2014.Czy może ktoś wybiera się w tym terminie?

Świeradów zdrój szpital Wacław
Wysłane przez: apoloniusz (---.ip.netia.com.pl)
Data: 10 pa� 2013 - 12:43:14

Witam. 28 października wybieram sie rehabilitację leczniczą w ramach prewencji rentowej ZUS do WACŁAWA. Czy ktoś również jedzie w powyższym terminie? Pozdrawiam.

Wysłane przez: Sylwia (---.sileman.net.pl)
Data: 19 pa� 2013 - 20:43:01

Witam, ja mam termin na 31 stycznia 2014 i jadę z okolic Katowic, może ktoś też jedzie w takim terminie? Jak coś to piszcie smiling smiley Pozdro

Data: 22 pa� 2013 - 22:07:36

Witaj Sylwio,ja tez mam skierowanie na 31 stycznia.Jadę co prawda z Kalisza ale będzie mi miło spotkać Ciebie już na miejscu.Pozdrawiam smiling smiley

Data: 24 pa� 2013 - 10:17:42

Hej Aniu, fajnie że że też jedziesz smiling smiley Nie będę sama hehe A mogę się zapytać z czym tam jedziesz? Ja jadę z kręgosłupem ... Mam nadzieję że mi go podleczą smiling smiley To mój pierwszy wyjazd i ie bardzo wiem jak to wszystko wygląda... Byłaś już może na takim turnusie? Pozdrawiam!

Data: 24 pa� 2013 - 11:59:47

Witaj Sylwio,ciesze się że odpisałaś.Jadę po raz pierwszy i też na kręgosłup.Jestes może na faceboku? Jeżeli nie to może dam Ci adres mailowy będzie nam łatwiej się komunikować niż na forum.Pozdrawiam smiling smiley

Data: 25 pa� 2013 - 17:38:03

Hej Aniu, jestem na fb, fakt byłoby swobodniej pogadać prywatnie a nie na forum smiling smiley Daj namiar na siebie bo ja mam poblokanane na fb...

Data: 25 pa� 2013 - 20:20:56

Sylwio,szukaj pod Anna Ficner smiling smileyMieszkam w Szałe jestem z Kalisza.Na zdjęciu blondynka w ciemnych okularach.Czekam,pa smiling smiley

Data: 28 pa� 2013 - 11:50:42

hej, wyslałam zaproszenie smiling smiley Pa

Data: 28 pa� 2013 - 11:51:16

A może ktoś jeszcze w tym terminie jedzie ??