Wysłane przez:
Aleksander 1972 (---.multi.internet.cyfrowypolsat.pl)
Data: 10 mar 2019 - 19:08:22
Witam ,jestem łuszczykiem z dużym stażem,chciałbym poznać kobietę 40-50lat ...też z tą chorobą...nie palę i nie piję...jestem zawodowym kucharzem...zapraszam na Facebook Aleksander Augustynowicz
Hejka
Jestem Kobietą 52 letnia, pogodna radosna i wesola, z luszczycą 20 lat, Szukam bratniej duszy, która będzie umiała mnie zrozumieć. Bo my chorzy na ł. jesteśmy bardzo wrażliwi, delikatni i potrzebujemy akceptacji, a kto jak nie inny chory na ł. zrozumie to wszystko co się wiąże z tą chorobą.
Czesc Yusti.Mam na imie Adam i bedzie mi milo jesli nie sprawi Ci trudnosci popisac ze soba .Nie ukrywam ze szukam bratniej osoby.Jesli masz ochote odpisz na [email protected] Pozdrawiam
Hejka wszystkim,
Chętnie poznam panią. Mam 47 lat, mieszkam w Warszawie i w Lublinie (tak po połowie. 3 dni tu i 4 tu a czasami na odwrót) Na początek zaproponuję "poznawczą kawę" Mój adres [email protected]
Witajcie,
Nie warto pielęgnować łuszczycy. Pomogę się skutecznie pozbyć łuszczycy. Mam doświadczenie i zdrowych pacjentów. Proszę pisać: Bogusł[email protected], tel 793 063 010
Pozdrawiam, Bogusław