Re: choroba dariera
Wysłane przez:
bezet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24 lut 2009 - 11:32:17
W każdym innym momencie pewnie sprawiłoby mi przyjemność dołączenie do grona ludzi, których łączy jakaś pasja, niestety to nie pasja a przykra rzeczywistość;mogłabym sporo opisać-choroba dokucza mi od ponad 30 lat ale wiem o niej dopiero od 1 roku; diagnozy lekarskie (a stwierdzały ją nie byle jakie osobistości ze świata medycyny) były 3 i każda inna. Dzisiaj staram się oswoić z chorobą na tyle na ile to możliwe tzn. unikam słonej wody,nie opalam się, nie używam agresywnych kosmetyków; może to dziwne ale największą aktywność zauważyłam kiedy dokuczał mi stres-fatalnie to wyglądało. Cały czas mam nadzieję, że są środki skutecznie łagodzące objawy tej choroby, dużo czytam w internecie ale ostatnio nadstawiam uszu w kierunku medycyny naturalnej i choć nie brzmi to zbyt zachęcająco to poważnie zastanawiam sie nad proponowaną terapią z udziałem pijawek, jestem pewna, że wielu z was próbowało już wszystkiego , a pijawek ktoś już próbował?
Dam znać za ok. 2 m-ce,może będą już jakieś pozytywne efekty, w najgorszym razie ubędzie mi trochę zepsutej krwi, pozdrawiam wszystkich, bezet.