Ja uzywam Dermotan ale nie jezdze po niego na Towarowa.(Wysylam email na adres
[email protected] .com z prosba o przeslanienmi na adres ( imie nazwisko i dokladny adresz kodem pocztowym) i wysylaja mi za pobraniem
Ostatni raz zamawialam w lutym na poczatku miesiaca i dostalam tez nowosci od nich tez mailowo ze maja tez dermotan w kremie w malych opakowaniach w cenie 9zl90 gr . ) domowilam tez zeby za jednym kosztem poczty przyszlo imjedno i drugie Ten krem mi sie podoba bo wiosna mam zawsze bardziej sucha skore no i nawilza mi ja lepiej niz krem co stosowalam wczesniej od ireny Eris no i utrwala mi dermotan ktory nakladam juz od ponad dwoch lat
Wiem ze najlepiej jest sie wyleczyc ale u nas nie ma UVB a ja w inne metody juz po prostu nie wierze Z oka badania z wlosa ziola Babci i rozne chinskie mspecyfiki moze i pomagaja w indiach lub w chinach q moze komus przy okaaji leczenia zdawalo sie ze pomogly bo ja jestem naprawde dosc naiwna i co uslyszalam to stosowalam . Nic nie dzialalao bo bielactwo sie piwiekszalo Teraz od ok dwoch lat i wiecej chyba nie wiedze zeby sie powiekszyly moje zmiany a te co mialam zciemnialy Ale leczylam sie Leczylam sie robiac badania z krwi i z wynikami jezdzilam do dr Bourian
Ona mi wyszukala ze mam Hashimoto ze mam celiakie ze mialam helicobacter ze mam APCa Wlasciwie Wszystko. co mi dokuczalo to nie wiedzialam ze mam
Teraz i czuje sie BARDZO dobrze mimo przesilenia wiosennego ale i leczenie bylo powazne
Czulam ze warto w to wejsc
No i ona mi powiedziala tez ze dobrze ze sie zatrzymalao ale zebym nie liczyla ze powie mi ze sie wypelnia zmiany Moze cos sie ruszy ale ze to jakby wierzyc ze dziura wzebie zreperuje sie sama Ona teraz usunela mi przyczyne co atakowalo mi organizm A UVB moze u nas bedzie to pojde Narazie mam bielactwo ustabilizowane Mam dermotan ten tonik i krem i moje zycie tez ustabilizowane Bo kazdy cos ma co go gruzie To gruby to krzywe nogi Ja mam bielactwo ale opanowane wiec z dwojga zlego nie jest tak zle Wole to niz za gruba czy krzywe nogi bo krzywe nogi to na cale zycie