Re: wyleczony !!!
Wysłane przez:
Ksawier (---.free.aero2.net.pl)
Data: 04 cze 2015 - 22:27:36
Pewnie powiecie że hajtuje na rzecz leczenia biologicznego ale napisze co sie stało ze mną bo mam taką nie odpartą potrzebe, żyje na tym ziemskim padole już 57 lat i przez 40 chodziłem na długi rekaw , pociłem sie nieraz jak świnia , non stop stosowałem różne maści , sterydy i inne typu lampy itd... Nigdy przez tyle lat nie wystąpiła u mnie 100% remisja , a zapomniałem o dietach jakie stosowałem , o rany. Życie było piekłem , teraz jestem dwa lata po kuracji gustekuminabem i chce sie życ - mimo wieku . I tak jem co chce , gorzałke pije prawie co dziennie i to nie kieliszeczek czy dwa imprezuje na całego , nigdy nie mniałem tylu kobiet w swoim życiu co teraz , remisja 100% trwa dwa lata , a zapomniał bym nie jem tylko żre wszystko co chce typuu golonki , tłuste potrawy mało ryb , jabłek nie jem bo mi obecne nie smakują , żeberka z grila są za to pyszniutkie , wołowinka pycha , flaczki nie odmówie , normalnie zachowuje sie jak niewidak . Nie zrozumcie mnie zle - ale 40 lat cierpienia i upokorzeń---- teraz ja dyktuje warunki i chodzby mi to skróciło życie to warto , naprawde warto , chciałbym pozdrowic tu wszystkich i życze powrotu do zdrowia każdemu jaką tylko wybierze droge .