witajcie
czytałam juz wiele postow i tez jest mi ciezko zyc.mam łuszczyce hmm nie pamietam jak długo a mam dopiero 23 lata.od ponad 3lat odczuwałam bole w nadgarstkach puchła mi prawa dłon ,potem bole kregosłupa (myslałam ze to po porodzie) bole kolan nasilały sie. ciezko bylo mi wstac z łozka a musiałam zajmowac sie synkiem nie było łatwo.teraz jest lepiej bo synek jest wiekszy.chodziłam do ortopedy bo wtedy myslałam ze on mi pomoze.niestety nic

na szczescie mam dobrego lekarza rodzinnego i to własnie on stwierdził u mnie te chorobe.badania wykazały stan zapalny we krwi do tego łuszczyca.czuje jak ta choroba niszczy mnie od srodka.ostatnio zauwazyłam zołty paznokiec na duzym palcu u nogi ,lekarz potwierdził ze to nie zaden grzyb ze to od łuszczycy,ciezko mi cholernie.i wspołczuje wszystkim dotknietych ta choroba.
jeszcze jedno napisze teraz mam niewiele łuszczycy na łokciach kolanach takie niewielkie plamy i na głowie chociaz kiedys cała byłam pokryta tymi łuskami ale byłam u takiej pani -szeptuchy i mozecie wierzyc lub nie to ona mi pomogła a nie jakies masci i dzieki niej zostało mi tak niewiele plamek.trzeba w nia wierzyc bo inaczej nie pomoze.niestety teraz nie moge do niej pojechac bo mieszkam w Niemczech ale jak bede w Polsce napewno ja odwiedze u niej zawsze sa kolejki...