Dokładnie dowiedziałam sie wszystkiego o BIELACTwie w Poradni leczenia bielactwa w Warszawie ul Towarowa 22. Przyjmuje tam frsncuskiego pochodzenia dr Bourion
Odradziła mi kategorycznie samoopalacze

wyjaśnia wszystko dlaczego i jakie skutki ) ale i odradziła leczenia internetem bo to co jednego wyleczy innemu moze zaszkodzić bo ma inny organizm i jego inne potrzeby . A samoopalacz niszczy pigment w naszej chorobie . Ale mozna go zastąpić Dermotanem w toniku ( daje efekt nawet lepszy , bardziej naturalny jak samoopalacz do tego nie niszczy pigmentu
Zaufałam jej i dzis jestem wyleczona i spokojna ze bielactwo nie wróci . Znalazła mi dlaczego organizm niszczył pigment i znalazła sposob i pomogla mi by wrócił .
Niestety uprzedziła mnie ze mam takie znamię ktore mowi ze moje bielactwo moga odziedziczyć dzieci . Nie ze napewno ale zeby wyczulić za nim bedzie za późno
I teraz mam 3 letnia coreczke Urodziła sie z bielactwem ale myślałam ze jako dziecko moze zniknie i tez byłam zmęczona nie miałam sił i energii by jechac do Warszawy ( a po urodzeniu córci zmarła mi mama ) złe se nie pojechałam od razu . To był błąd bo teraz mała na śniadej skórce ma wielkie bielactwo . Mam zal do siebie ze poszłam za późno
Nikt nie widzi ze ma te plamy bo na nie kładę ten Dermotan( dobry dla dzieci : z naturalnych skladnikow . zaczęłam jej leczenie tam i tak choc późno . Licze ze nie za późno .
Dermotan ktory zakrywa plamy mnie uspokaja . ( dusze ) Po za tym ja tez go ciagle używam ale teraz jako podkład .Jestesmy z Krakowa . Przysyłają mi poczta za pobraniem wiec żaden problem ale na wizyte jeździmy . Byłam raz i teraz za2 mce (bo dwa juz sie leczy ). Widać juz efekty . Szkoda ze nie lato ale leczymy ja by latem nie było juz widać jej plam bez dermotanu
Dobry , profesjonalny adres. Moge spokojnie powiedzieć wszystkim ze na inne wizyty szkoda czasu . Warto czekać by nie rozmieniać sie na drobne . Kazdy lekarz cos wrzuci z apteki a nie słyszałam by kogokolwiek kto inny wyleczył . U niej wyleczeni sa i to nie mało
Pełna profeska