Ogólne :  www.luszczyca.pl The fastest message board... ever.

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukajPodgląd do wydruku
Strony: <--1234567891011...->|-->
Bieżąca strona: 3 z 18
Re: Kwas foliowy i olej z wiesiołka
Wysłane przez: renata (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 14:43:51

Cześć.Jak długo trwa ta kuracja z wiesiołkiem i wit a+e?I czy wiecie może czy jak się karmi piersią-to też można brać te tabletki?Dzięki za odp

Opcje: OdpowiedzCytuj
Wysłane przez: Paulinka (---.bosbank.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 15:44:53

Renata capivit a+e napewno ci nie zaszkodzi bo to witaminy natomiast poniżej podaję ci skład oleju z wiesiołka na 1 kapsułkę:

Białko 0, 101g (pochodzi z naturalnych surowców zwierzęcych)
Węglowaodany 0,049g
Tłuszcz całkowity0,350g
w tym:
kwasy tłuszczowe nasycone 0,027g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone 0,029g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0,294g

Suplement:jest to preparat dla dorosłych przeznaczony jako uzupełnienie codziennej diety. pomaga na wzburzenia układu krążenia, niekorzystnych zmian metabolicznych, zmian skóry.

POZDRAWIAM

Wysłane przez: Stefek Burczymuch (---.skynet.net.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 16:39:57

Na A+E jest napisane ze w trakcie ciazy nalezy sie skonsultowac z lekarzem, ja nim nie jestem, wiec nie mam pojecia w jaki sposob plod moze zareagowac na ta witamine. Jednak skutki przedawkowania sa calkiem powazne ( wyczytalem na ulotce ), wydaje mi sie ze powinnas podczas nastepnej wizyty u lakarza zapytac o to.

Wysłane przez: alcia-z (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 16:47:20

od dzisiaj zaczynam łykać te "witaminki"
mam nadzieję, że pomogą chociaż na ostatnio okropnie przetłuszczające się włosy
pozdrawiam i trzymam kciuki za innych

Wysłane przez: Sylwia (---.c153.petrotel.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 19:27:09

Paulinko,cieszę się,że Twoja wytrwałośćzostaje powoli nagrodzona,widzę,
że jesteś bardzo aktywna na forum, to bardzo dobrze,bo mnie ostatnio
dopadło zapalenie płuc i nie byłam w stanie się ruszyć.Ale jak czytam
Twoje posty to mnie cieszy,że widzisz poprawę.Ja od lipca /tj.momentu
rozpoczęcia leczenia/ jestem wolna od p.Ł. W tej chwili biorę te witaminki
i zaczynam śledzić ,jak inni zmagają się z tą chorobą.Szukają wyszukanych
i drogich metod leczenia wielokrotnie nieskutecznych.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę poprawy!!!!!!

Wysłane przez: Paulina (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 20:32:16

Krzyśku prosze o wysłanie nazwy tego naturalnego leku u mnie nic nie działa jestem załamana

Wysłane przez: Sylwia (---.c153.petrotel.pl)
Data: 26 wrz 2006 - 22:02:09

Paulinko, z tego co widzę to kurację stosujesz niecały tydzień.
Mówię Ci - cierpliwości.Już czytałam Twój optymizm.Jest przesilenie
i musisz to przetrzymać!!!!!!!!!Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!!!

Data: 27 wrz 2006 - 08:25:46

Sylwio....

JA (podpisana powyżej jako Paulinka) jestem cierpliwa...widzę poprawę i to znaczną w tak krótkim czasie więc nic tylko łykać i czekać na jeszcze widoczniejszą poprawę.
Natomiast koleżanka podpisana Paulina...potrzebuje wsparcie i dużo cierpliwości...Trzymam za nią kciuki...POZDRAWIAM

Data: 27 wrz 2006 - 09:44:46

to znowu ja...mam pytanko...czy wam wszystkim (tzn tym którzy łykają olej z wiesiołka) strasznie przetłuszczają się włosy???? bo mi tak...sad smiley((

Wysłane przez: renata (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27 wrz 2006 - 14:33:34

Dzięki za odpowiedz:-)))Karmię piersią i mogę zacząć brać olej z wiesiołka i wit.Wczoraj wzięłam pierwszą dawkę-mam cichą nadzieję na poprawę,bo już nic mi nie pomaga.Pozdrowionka dla wszystkich:-)))))

Wysłane przez: Teresa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04 pa� 2006 - 13:21:11

Chciałam zapytać jak u innych przebiega kuracja wiesiołkiem bo u mnie po ok 2 tygodniach stosowania znaczącej poprawy jeszcze nie widzę.

Data: 05 pa� 2006 - 11:31:40

u mnie po tygodniu była już znacząca poprawa, ale niestety...po upływie 2 tygodni byłam na imprezce i....trochę wypiłam....i znowu to samo..."placki" znowu się zaczerwieniły....ale nie poddaję się...mam mocniejsze postanowienie...dodatkowo kupiłam sobie selen i łykam go codziennie....POZDRAWIAM

Wysłane przez: krzysiek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08 pa� 2006 - 09:35:57

czesc Paulina przepraszam ze dopiero teraz odpisuje .O nazwe nie pytaj bo Ci nic nie powie i nie dostaniesz go nigdzie bo robie go sam .Moge Ci na probe wyslac liczac tylko za skladniki +wysylka.Tonik jest mieszaniną wyciagów roslinnych bez konserwantów .pozdrawiam

Wysłane przez: Teresa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23 pa� 2006 - 15:20:54

Czy ktoś nadal stosuje terapię z wiesiołkiem i z jakim skutkiem ?

Wysłane przez: monika (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23 pa� 2006 - 20:17:48

Lykam prawie miesiac SELEN i WIESIOLEK.Bez widocznych efektow.Moze to jeszcze za krotko.Male pieniadze wiec proboje dalej.Pozdrawiam

Data: 24 pa� 2006 - 08:38:36

musisz łykać także zestaw witamin...najlepiej capivit a+e...dodatkowo rutinoscorbin...ja po takim zestawie efekty widziałam już po tygodniu brania...także zachęcam...pozdrawiam

Wysłane przez: Sylwia (---.c247.petrotel.pl)
Data: 24 pa� 2006 - 21:32:29

Paulinko,cieszę się,że jesteś zadowolona z przebiegu kuracji.Ja byłam na kontrolnym badaniu u dermatologa.Pani doktor była zaskoczona efektem leczenia.A ja bardzo zadowolona.W chwili obecnej zaaplikowała mi tran z wiesiołkiem / dwa w jednym/,rutinoscorbin względnie cerutin oraz capivit a plus e forte.Ja od 2 miesięcy nie mam śladu po łuszczycy,diety nie przestrzegam,a alkoholu nie piję pod żadną postacią.Zyczę wszystkim wytrwałości w leczeniu i samych najlepszych efektów po tej kuracji.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!

Wysłane przez: Sylwia (---.c158.petrotel.pl)
Data: 13 lis 2006 - 23:09:24

Jak przebiega kuracja wiesiołkiem?
Czekam na odzew osób stosujących tą metodę leczenia.
Pozdrawiam wszystkich łuszczyków!!!!

Wysłane przez: agnieszka (---.chello.pl)
Data: 13 lis 2006 - 23:59:25

witam wszystkich ja wówniez choruje na lusz od 20 lat jesli chodzi o sposoby leczena moze powinnam zostac lekarzem bo wkółko dostaje te same leki,jeśli chodzi o kuracje capilit a+e to nie jest to dla mnie kuracja myslałam ze dostane zawalu bo tak bolało mnie serce jesli chodzi o olej wiesiolkowy teraz polecila mi go lekarka bo podobno ma takie cudowne działanie wczesniej bralam tran pierwszy raz jestem na takiej stronie i jestem zachwycona ze mozna wymienic sie sposobami na leczeni luszczycy mimo ze jeszcze nikt nie wymyslil nic nowego tylko o pewnych metodach sie zapomnialo, a na takich stronach mozna sobie onich przypomniec. Co do osób palących papierosy rzucie to cholerstwo ja sama paliłam nalogowo dopuki mój znajomy lekarz nie powiedział mi ze ingdy nie wylecze sie z lusz a remisje bedą bardzo krutkie bo moj organizm nie ma siły do walki z lusz tylko walczy z dymem nikotynowym i uwierzcie latwiej sie wtedy wyleczyc.

Wysłane przez: tomek (82.139.47.---)
Data: 14 lis 2006 - 02:26:53

Witam towarzyszy niedoli.
Każda zmiana leku, każdy nowy lek pojawiający się w spektrum działania jakiejś choroby , powoduje szybki, dobry skutek. Na chwilę. To normalne i potwierdzone naukowo. Nie tylko w farmakoterapii, także w innych dziedzinach. Nowy czynnik- póki nie jest rozpoznany - działa fantastycznie.
Pozdrawiam serdecznie
tomek

Strony: <--1234567891011...->|-->
Bieżąca strona: 3 z 18

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Zabezpieczenie przed spamem:
Wpisz kod, który widzisz poniżej do pola pod obrazkiem. To jest zabezpieczenie blokujące boty, które chcą automatycznie wysyłać wiadomości. Jeżeli kod jest nieczytelny spróbuj odgadnąć. Jeżeli wpiszesz zły kod to obrazek zostanie automatycznie utworzy ponownie, a Ty będziesz miał(a) kolejną szansę na wpisanie poprawnego kodu.