Witam wszysykich Łuszczykowców!!!
Sam choruje na to gówno od 7 lat. Na poczatku tylko łokcie (niewielkie plamki) czym sie nie przejmowalem. Po 18stce kumpla złapałem angine i od tej pory sie zaczął koszmar!!! Wysypało mie na całym ciele!!! Całym!!! I wtedy zacząłem szukać pomocy w lekarzach. Niestety... Lampy, maści sterydowe, nie sterydowe, wiesiołki i te sprawy... nic nie pomagało, a jak już sie coś poprawiło to na niedługi czas(ok 2 tygodnie). Szpitale??? Byłem 1 Raz i nigdy wiecej!!!!!!! Beznadzieja!!! NIe polecam. Cignoderm i lampy we wszystkich przypadkach. Tylko na kogoś popatrza i juz wiedza co mu zalecić. Do dzisiaj mam plamy po tej maści (2 lata). Zacząłem szukać tabletek albo zastrzyków i znalazłem!!!
Kapsułki o nazwie "NEOTIGASON" (prawie żaden dermatolog wam tego nie przepisze) znalazłem w książce o lekach. Recepte dostałem od lekarza rodzinnego któremu powiedziałem ze skończyly mi sie te kapsulki i nie mam czasu iść do dermatologa po recepte
Nie było żadnego problemu
Dawkowanie ustaliłem sobie sam. Nie mam zrobionych badań ale czuje sie dobrze
To naprawde pomaga!!! Tabłetki sa po 10mg i 25mg. Zacząłem od 25mg. Koszt ok. 170zł 100 kaps. UWAGA!!! moja kuracja jest chyba ostatecznością!!! Łagodne przebiegi łuszczycy nie wchodzą w gre!!! Jeżeli jest ktoś zainteresowany Bardziej szczegółowymi informacjami piszcie:
[email protected] Postaram sie odpowiedzieć na wszystkie pytania. Pozdrawiam!!!