Ogólne :  www.luszczyca.pl The fastest message board... ever.

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukajPodgląd do wydruku
Strony: <--|<-...1112131415161718192021...->|-->
Bieżąca strona: 16 z 22
Re: Zielarz WIELKI!!!
Wysłane przez: SEBBBAAAA (---.croy.cable.virginmedia.com)
Data: 29 mar 2011 - 14:23:46

siemka bylem u zielarza wrarzenie od 0-10 moje jest 5 czy znika po 3 dniach to nogla by dosta naklo wioska mala kolo opola od glownej ulicy jakies 300 metrow znajduje sie jego dom moje sugestie szybko chcial nas odprawic twierdzil ze jedzie na urlop cos co powiedzial do nas bylo interesujace a niektore rzeczy byly zmyslone jak dla mnie jest niezlym psychologiem ale jak zaczniesz mu zadawac pytania w mojm przypadku gobil sie nie wiedzial jak mi odp powiedzial ze stosuje bardzo dobre masci ale one bede potrzebne puzniej nie teraz wizyta 90 zl koszt ziol na miesiac 96 zlo sa to ziola do parzenia mniszek i ine tabletki chmiel zadalem pytanie co mi jest nie bardzo mi chcial odp zmienial temat i tak do konca sam nie wiem ze gradlo jelita watroba przytruta i wszystko to wywala na skore bo organizm nie daje sobie rady a stres to nasila ziola sa pije zobaczymy czy cos w ciagu miesiaca sie zmienia choc minimalnie ,,,,jesli macie jakies pytania piszcie naj narazie jest na urlopie JEDNO LUDZIE KTORZY DO NIEGO PRZYCHODZA SA NIEZBYT MILIN WRECZ CHAMSCY PYTAJAC O EFEKTY LECZENIA PATRZA NA CIEBIE JAK BYS IM DZIECKO POBIL I MOWIA POPATRZ SE NA FORUM INTERNETOWE LUDZIE ZAMIAST SOBIE POMAGAC UTRODNIACJE SAMI SOBIE .....

Opcje: OdpowiedzCytuj
Wysłane przez: martita (---.58.111.52.bredband.tre.se)
Data: 24 kwi 2011 - 09:05:03

Ja to mysle ze to zdeczka troszki dziwne tyle osob jezdzi a nikt nic nie pisze. Hello co z wami?

Wysłane przez: bewar (---.trans.net.pl)
Data: 27 kwi 2011 - 23:47:09

witam,

Mój 3-letni syn ma przerost migdałków i dużo choruje. Na 3 dni przed planowaną operacją podcięcia dwóch podniebiennych i usunięcia 3-go migdałka wybrałam się do zielarza, a ten stanowczo odradził mi zabieg. Dostaliśmy zioła, których syn za nic w świecie nie chce pić. Są też inne specyfiki. Proszę o opinie, jeśli ktoś miał schorzenia laryngologiczne i terapia p. Janickiego zadziałała lub odwrotnie. Nie wiem, czy bezsensu nie wydaję pieniędzy, czasu (daleki dojazd) itp. Może ktoś miał podobny problem. Czy terapia pomogła??? Z góry dziękuję za opinie!!!

Wysłane przez: xBx (---.dynamic.chello.pl)
Data: 28 kwi 2011 - 08:38:15

Ja powiem tak w skrócie : - jeżdziłam, -piłam ziółka, -zdecydowana poprawa, - po jakiś 5 miesiącach pogorszenie, -dalej jeżdziłam, piłam ziółka ale było coraz gorzej, -zrezygnowałam.

Wysłane przez: kalaaa_83 (---.ip.netia.com.pl)
Data: 06 maj 2011 - 10:27:10

Witam,
mnie Pan Janicki wyleczył z boreliozy, jeździlam 8 miesiecy, poniewaz po szybkim wyleczeniu z boreliozy, trzeba bylo leczyc skutki zażywania ponad rok ogromnych dawek antybiotyków, które by mnie wykończyły. W listopadzie byłam ostatni raz, w marcu na kontroli- wszystko w porządkusmiling smiley 21 maja jade z niedoczynnością tarczycy, którą leczę juz ponad 10 lat, lekarze skazywali mnie na dozgonne zażywanie hormonów, także zobaczymy jakie będą efekty po ziołachsmiling smiley
Pozdrawiam, kalaaa_83

Wysłane przez: ina (---.net.stream.pl)
Data: 09 maj 2011 - 00:09:21

Czy ten zielarz jeszcze przyjmuje <?> bo pod numer nie można się dodzwonić sad smiley proszę o odpowiedź to bardzo ważne dla mnie

Wysłane przez: kessi (---.adsl.inetia.pl)
Data: 13 maj 2011 - 09:55:33

Hej ina!
Zielarz przyjmuje ja właśnie dzisiaj jadę na wizytę.Najlepiej dzwoń we wtorek między 12-13. Pozdrawiam.

Wysłane przez: Kris80 (80.50.141.---)
Data: 14 maj 2011 - 22:31:31

WITAM SERDECZNIE.
JUZ KIEDYŚ TU BYŁEM I PISAŁEM ŻE JEZDZIŁEM DO LEKARZA I EFEKTY BYŁY SUPER .
MAM ZAMIAR JECHAC ZNOWU W CZERWCU I SZUKAM CHETNE OSOBY KTÓRE TEZ CHCĄ JECHAĆ.
JA ZGORZELEC W DOLNOSLĄSKIM. PROSZE O INFO NA MEIL [email protected]
DLA PODSUMOWANIA- NIE JEZDZIŁEM DO ZIELARZA TO I MNIE ZNOWU WYSYPAŁO.
POZDRAWIAM SERDECZNIE.

Wysłane przez: Krzysia (---.adsl.inetia.pl)
Data: 02 cze 2011 - 18:10:57

Byłam u p. Jacka kilka razy. Bardzo mi pomógł. Niestety przeniósł się do Jastrzębia Zdroju. Przedtem przyjmował w Poznaniu. . Teraz mam bardzo daleko. Nie wiem jak mam się z nim skontaktować. Polecam bardzo tego zielarza, to niesamowity człowiek. Bardzo pomaga.Mam do niego pełne zaufanie.

Data: 17 cze 2011 - 18:18:28

byłam zioła i diete dostałam po kilku tygodniach zobaczymy smiling smiley

Wysłane przez: magda (89.174.100.---)
Data: 21 cze 2011 - 12:21:12

www.zielarz.eu Strona Pana Jacka Spodniewskiego-polecam

Odnośnie Jacka Spodniewskiego
Wysłane przez: magda (89.174.100.---)
Data: 21 cze 2011 - 12:39:26

Lecze sie u zielarza Jacka Spodniewskiego, który przyjmuje w Jastrzębiu Zdroju. Bardzo polecam. W razie pytań [email protected]

Wysłane przez: gość (---.kki.krakow.pl)
Data: 23 lip 2011 - 09:51:00

Witam,

Czy mogę prosić kontakt do Pana Krzysztofa Janickiego
z góry dziękuję
pozdrawiam
Małgorzata

Data: 23 lip 2011 - 11:26:10

W pierwszym wpisie w tym wątku, masz adres i telefon do p.Janickiego

Data: 30 lip 2011 - 00:50:56

na początku sierpnia 2ga wizyta po pierwszej widze zmiany nastepuje lekka poprawa łuszczyca usuwa mi sie z głowy zostało jeszcze troche przy szyi blednie na rękach oraz nogach nie sypię sie już tak jak kilka tygodni temu

Data: 30 lip 2011 - 11:25:50

Ina napisz jakie zioła Ci przepisał na pierwszej wizycie .

Data: 01 sie 2011 - 22:32:51

dzisiaj dostałam 3 dodatkowe ogniska dobrze że jade jutro mam nadzieje ze to zniknie szybko sad smiley dostałam maść z nagietka tabletki diete każdy ma coś innego

Data: 02 sie 2011 - 09:26:22

Wiem, że zioła dobiera indywidualnie. Jeżdziłam do niego. Chciałam porównać mieszanki ziół ale jak masz problem żeby je tu wypisać to trudno.

Data: 03 sie 2011 - 15:50:47

nie mam problemu ... :/ ale ja mogę sie założyć że mam całkiem inny rodzaj łuszczycy niż Ty 100% zgodziły się słowa zielarza z moim wczesniejszym leczeniem i problemami zdrowotnymi bodziszek cuchnący skrzyp żeń-szeń rdes ptasi nagietek np.

Wysłane przez: JoannaA (91.214.0.---)
Data: 07 sie 2011 - 00:51:37

Słuchajcie!
Ja jeździłam do zielarza, byłam na 5 wizytach i przestałam. po pierwsze bo nie widziałam efektów, po drugie bo wybrałam się do Izraela nad Morze Martwe tak jak nam łuszczykom radzą. Izrael polecam, po dwóch tygodniach leżenia tam na słoneczku i czasem moczenia się w owym morzu wróciłam i zauważyłam szybki efekt. Łuszczyca zaczęła znikać. niestety dość szybko wróciła po miesiącu sad smiley byłam tam za krótko, a także jak wiadomo nawet taki wypad powoduje niezbyt długi odpoczynek od tej choroby, jednak mi dał efekt także na stawy które przestały mnie boleć. o mojej chorobie już pisałam poczytajcie na poprzednich stronach. wracając do Zielarza on leczył przez te pięć miesięcy moje nerki a nie łuszczycę, ją mieliśmy leczyć gdy podleczę nerki, mówił mi o maści którą zastosuje chińska 999. poczytałam o niej i wyszło że to STERYD !!! Miałam do czynienia ze sterydami- najgorszy błąd jaki popełniłam to to że za namową pewnego profesora z Wawy stosowałam CLOBEDERM - zniszczył mi dosłownie dłonie. wyglądały dwa razy gorzej niż przed kuracją tym świństwem. Po tym pseudo leczeniu wylądowałam w szpitalu ale tam mi wcale nie pomogli. znowu chcieli mnie smarować sterydem tyle że łagodniejszym i dać na stawy METHOTREXAT - kolejny parszywy lek. nie wzięłam. chcę pomóc sobie sama. Stad wyjazd do Izraela, mimo że choroba powróciła szybko to jednak nieco łagodniej. Wyjazdu nie żałuję, dobry i miesiąc bez łuszczycy i wiem że coś jednak na nią działa i można ją zaleczyć. Teraz zastosuję balsam kapucyński, za tydzień mam go otrzymać. i będę pisać o efektach. p.s. stosowałam ostatnio też kurację cytrynową oczyszczającą organizm dr Michała Tombaka. to polecam. Do końca nie wytrwałam za pierwszym razem ale mimo to dało efekt. jestem w trakcie drugiego podejścia. pozdrawiam.

Strony: <--|<-...1112131415161718192021...->|-->
Bieżąca strona: 16 z 22

Akcja: ForaWątkiSzukaj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Zabezpieczenie przed spamem:
Wpisz kod, który widzisz poniżej do pola pod obrazkiem. To jest zabezpieczenie blokujące boty, które chcą automatycznie wysyłać wiadomości. Jeżeli kod jest nieczytelny spróbuj odgadnąć. Jeżeli wpiszesz zły kod to obrazek zostanie automatycznie utworzy ponownie, a Ty będziesz miał(a) kolejną szansę na wpisanie poprawnego kodu.