czytałam od poczatku posty..BRAWO za tak odwazny temat..ja byłam 27 lat po slubie i jak wielu z nas zostałam odrzucona .Moj mąż juz teraz "ex"często wypychał mnie nogami z łozka w nocy.krzycząc ze nikt mnie nie bedzie chciał nawet pies ( mam na mysli sex )..teraz kiedy jestem po rozwodzie nie chce sie wyprowadzic bo....w trakcie trwania juz spraw w sadzie byłam w santorium i poznałam naprawde mężczyzne, który pokochał mnie pomimo łuszczycy....kOCHANI uwierzcie jestem szczęśliwa jak nigdy w życiu a moja łuszczyca po operacji wysypała strasznie a MOJ PRZYJACIEL siedział w szpitalu i mnie całował po tych rękach. Nie załamujcie sie jeśli wiecie ze to nie od Nas zalezy pani Ł....JEST OKROPNA I PRZYCZYNA WIELU NIESZCZĘŚĆ w rodzinie jak pisze Dorotka naprawde brak miłosci i bliskosci Nam zwlaszcza kobietom kiedy chciałbyśmy sie przytulić a ktos kogo kochaliśmy ( kiedys) nas odrzucił...NIE MA NA TO LEKARSTWA I juz zmagam sie 30 lat z tą chorobą wiec jak widzicie pomimo ł...jestem szczęśliwą osobą....KIEDYS WRÓCI DO NAS "NASZE SZCZĘŚCIE" UTRACONE PRZEZ chorobę....zasługujemy na nie jak KAŻDY zdrowy człowiek....POZDRAWIAM
Bardzo odważny temat ale bardzo ludzki Sama choruję na łuszczycę od 5 roku życia (a mam 31 l.) więc wiem jak trudno z nią żyć Mam nadzieję,że Dorota znalazła to czego szukała a właściwie "tego",którego szukała)
Czesc MASTER!Moze moglbys odrobine przyblizyc swoje polozenie geograficzne.Mam na imie Eliza(42)jestem z mazowieckiego.Moja Pani L!atakuje mnie juz od 17lat,ale nie narzekam,da sie zyc,a jak facetowi sie nie podoba moja skorka z odrobina makijazu w tych i tamtych miejscach,to niech szuka wsrod pieknosci a nie zawraca gitare powaznym kobietom.Nie przejmujcie sie Panie oni i tak bez nas nie moga zyc,a milosc wczesniej czy pozniej da o sobie znac.Pozdrawiam
Chetnie poznam w wiadomym celu wykształconą dziewczynę 25-35 z Ł z Wawy pracującą w korporacji. Interesuje mnie sztuka współczesna. Moj e-mail: [email protected]
Ja nie szukam na razie ( mam dziewczynę ), ale coś wam ludzie doradzę
zdjęcia to podstawa, po co 1000 słów na gg kiedy można się rozczarować
z uwagi na swoje oczekiwania - są osoby zdrowe, które się nie akceptują
wizualnie - tu też tak będzie.
Mówię jak jest. Nie zapychać skrzynek bez aktualnych fotografii.
Z wyrazami szacunku.