Witam. Pochodze z podkarpacia... Ta uciazliwa choroba sporo mi w zyciu pozmieniala a wlasciwie... Powoduje ze czlowiek jest w szczegolnych sytuacjach samotny... Np teraz w sobote wieczor... ktos by powiedzial... Czemu nie pojdziesz sie bawic gdzie. Knajpy tance piwo wycieczki...no pewnie ze moge tylko jest jeden problem... Jaki?...ta nie powiem kto... Bo musialbym uzyc niecenzuralne slowa ktora tak zdrobniale nazywaja ł. Upodobala sobie mojej stawy A żeby nie było tak mi zbyt lekko w życiu...myśli sobie żejacwany łyk prochy i hulaj usza... To ja go urzadz.... A masz tylko gdzie...? Plecy?. Zakryje. Nogi? też zakryje.Załatwię gościa na cacy. A masz.Czoło A masz twarz A masz nos. A takis cwany... Masci masz... Nos to po pazurach... I jak tu jej nie lubiec?...

)).... Ale trzeba tak trzeba... Pozdrawiam i tak jak wszyscy z checia poznam kogoś z okolic co bym nie musiał z ta moja cholera sam na sam spedzaco wieczorów... Kurde... Może jak bym kogoś poznał to ta frajca...ł

będzie zazdrosna zrobi awanturę ... Ja ja oleje i sama odejdzie...

))... Byłby cud

).... Jakiś plan jest....

). Milego wieczoru i Niedzieli

... A Gdyby ktoś chciał pogadać o tej to zapraszam gg 563414... PS Ta ł. Jest ze mną już 10lat... A ja teściowej nie widział... Ta to musi być... Przez...

))