Co do metody BSM:
stosować min. 3 razy dziennie (rano, po południu i wieczorem). Pozycję najpierw V 20 min. potem zaraz po niej poz. II 20 minut (raz prawą ręką, potem lewą za drugim razem). Czas mozna przedłużać (przyspiesza to wyleczenie) ale nie skracać. Poz .II musi byc zawsze jako ostatnia. Nalezy jednak przestrzegać wszystkich zaleceń podanych w książeczce. Nie wolno przyjmować żadnych lekarstw, maści, ziół, pic kawy, herbaty itp. Czyli dokładnie trzeba przeczytac książkę (kilka razy!) Znaleźć odpowiedni punkt na głowie, aby pozycje przykładnia rąk wykonać dobrze.
Dokładnośc przestrzegania wszystkich porad autora powinno przynieść efekt - w każdym razie u mnie po 2-3 miesiacach stosowania tej metody leczenia, bielactwo niespodziewanie znikło z twarzy. Kuracje trzeba jednak prowadzic do całkowitego wyleczenia, bo choroba powróci. Ja przerwałam niestety, po wyleczeniu łuszczycy i po częściowym zaleczeniu bielactwa i bielactwo wrócilo. Żałuję i nie żałuje tego, ze kuracji nie doprowadziłam do końca. Zawsze moge to przeciez zrobić

i zrobię !