autor mda- ja mam/mialam
HEJ

wlasnie czytam co wy piszecie, i mam pzrerazenie. ja mialam taki przypadek; budze sie ktoregos dnia rano nadgarstek czerwony i boli, natspeny dzien i tak ok tygodnia, bez niczego mi reka napuchla, po tygodniu opuchlizna zeszla a nadgartsek bolal,to lekarz pzrepisal mi fizykoterapie, po 10 zabiegach (fizyk,)nic nie pomoglo, skierowal mnie do p.doktor od rehabilita i kolejne 10 zabiegow, i nic,pzrez ten weekend mialam do wyoru co robimy, dalej rehabilitacja(fizykoterapia) czy zastrzyk.bylam w kropce bo nie chciala zadnych z tych rzeczy( a na fizjo chodzilam od sieprnia) , i wlasnie dzis dostalam w nadgarstek zastrzyk, wlasnie ten co opisujecie, mam w rekach blokade, duzo zreczy ze nie moge zrobic, bo boli. po zastrzyk czulam sie slabo, krecenie wglowie, az po zaladek, nie wiem dlaczego, i reka tez bolala az mialam swieczkiw oczach.tam gdzies wyczytalam ze pzrez 2 doby nic nie powinno sie robic, a ja poszlam na fitnes, wogole nie zostalam poinformowana co mi wolno a czego nie, a ja trenuje bieganie o raz tancze na hali (cheerlee).juz nie wiem co mam myslec o tym

. zobaczymy po paru dniach jak to bedzie. wiem ze wizyte mam za 2 tygodnie. ja mam 22l i jak narazie dziwnie sie czuje.....
jak zobaczylam dzis wstzrykawke stweirdzilam co ja tu robie, chyba z stad pojdem, ale zostalam .....i reka boli(nadgarstek)
nie wiem co pisac, nie wiem co myslec o tym mam calym.
pozdrawiam was